Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

BLOG

BLOG

2021. 06. 14. 14:55:02
Milyen felületen használhatom az akril festéket?

Az akril festék azért ennyire nagyszerű, mert könnyen beszerezhető, pillanatok alatt használatba vehető és nem utolsó sorban még a kezdők is bátran használhatják. A sikerélmény tehát garantált, már csak az a kérdés, hogy milyen felületen használhatjuk az akril festéket. Ebben a cikkben segítünk egy kicsit, hogy mire is alkothattok ezzel a hobbi kellékkel. 

2021. 06. 11. 21:22:46
Az akril festék vízálló

Az akril festék gyors megoldás, amennyiben fémet, műanyagot, üveget, esetleg fát szeretnénk különböző színnel befedni. Nagy előnye a gyors felületkezelés, a csodálatos árnyalatok és nem utolsó sorban a pillanatok alatti száradás. De vajon az akril festék vízálló? Ebben a cikkben utánajártunk ennek a kérdésnek!

2021. 06. 11. 21:19:37
Mi az akril festék?

A kreatív hobbi területének egyik legfontosabb és legalapvetőbb kiegészítője az akril festék. Ennek segítségével számos egyedi dolgot gyárthatunk otthonra, esetleg ajándékba egyaránt. Alkalmas műanyag, fém, fa, de még üveg felületek befedésére is. De vajon mi az akril festék valójában? Ebből a cikkből minden kiderül!

2021. 06. 11. 21:09:00
Hogyan hígítsuk az akril festéket?

Ki ne szeretne különféle kreatív tevékenységeket végezni? Amennyiben valami újra vágynánk, érdemes szót ejteni az akril festékről, amely rendkívül kedvelt termék a hobbi művészek világában. De vajon hogyan használható és hogyan zajlik az akril festék hígítása? Ebből a cikkből minden kiderül! 

2021. 06. 09. 16:55:43
Hogyan kezdj hozzá a patchwork-höz?

A patchwork hobbi egyre szélesebb körben terjed, amely nem véletlen. A technika segítségével különböző régebbi anyagokat tudunk újra felhasználni, amely nemcsak a környezetnek, hanem a pénztárcánknak is jót tesz. A kreatív megoldásnak azonban többféle változata is van, így jó kérdés, hogyan is érdemes hozzákezdeni a patchwork-höz. Ebből a cikkből minden kiderül!

2021. 06. 04. 13:43:33
Mi a patchwork?

Hogy mi a patchwork? Ez egy hobbi művészet, amely tulajdonképpen foltvarrást jelent. Egy olyan kézimunka, amit még az amerikai földművesek kezdtek el használni. Akkor még elhasznált ruhaneműk még ép részeiből gyártottak különböző textíliákat. De vajon mit érdemes tudni a patchworkről? Ebből a cikkből minden kiderül!

2021. 03. 31. 00:00:00
TAVASZVÁRÓ DEKORÁLÓ KIHÍVÁS

2021. márciusában Tavaszváró Dekoráló Kihívásra vártuk a "kreatívokat". A kihívás tárgya egy ajtódísz készítése volt, melyben szabad kezet kaptak az alkotók, mind a technika, mind az anyagfelhasználás terén.

Az 5000 Ft-os vásárlási utalványt, a kihívás fődíját sorsolás útján Tóth Ferencné kapta.

Örülünk, hogy Veletek csalogathattuk elő a tavaszt!

Íme a beérkezett szebbnél szebb pályamunkák; kattints a képre és meríts ötletet belőlük!

2021. 03. 22. 21:38:28
A Pixelhobby termékek a játék kiváló készségfejlesztő hatása miatt nagyon kedveltek a gyermekek körében. A nagyobb pixel négyzetekből álló készleteket elsősorban a kicsik számára találták ki, míg a kisebbeket az iskolások és a felnőttek egyaránt használatba vehetik. De vajon mi is pontosan az a pixelhobby gyerekeknek? Ebből a cikkből minden kiderül!
2021. 03. 05. 18:42:00
Sokan nem tudják, hogy mi a pixelhobby. A játék rendkívül jó készségfejlesztő, amelyet nemcsak gyermekek, hanem hobbifotósok, iskolák és felnőttek is nagyon szeretnek. A technika Európából származik, amely három módszert kombinál. Ennek segítségével csodálatos és egyedi képeket tudunk gyártani. Ebből a cikkből kiderül, hogy kik számára tökéletes játék is ez.